Isolatiedroging-elektrische-kachels

Robuuste elektrische kachels uit de TEH serie.


Dryfast heeft een selectie gemaakt in het assortiment kachels, die uitermate geschikt zijn voor gebruik na waterschade. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over onze kachels en het toepassingsgebied.

Voor het verwarmen van ruimtes onder de 10 ºC, waar er geen mogelijkheid meer is om de CV installatie te gebruiken. Heeft Dryfast drie zeer robuuste elektrische kachels uit de TEH serie, in het assortiment voor de waterschademarkt opgenomen. Ook worden deze kachels  vaak gebruikt, ter ondersteuning van het droogproces, vanwege de condensvrije werking.

Doordat er bij het gebruik van elektrische kachels, geen zuurstof wordt verbruikt, kunnen deze machines ook in geheel afgesloten ruimtes gebruikt worden.Isolatiedroging-elektrische-kachels-TIH
Infrarood warmteplaat TIH 630, zeer geschikt voor het drogen van wanden na waterschade.


In tegenstelling tot de conventionele infrarood warmtepanelen, die de warmte meestal ongelijk verdelen, wordt door het gebruik van innovatieve materialen bij de fabricage van de TIH 630 een absoluut gelijkmatige straling gegarandeerd over de gehele oppervlakte.

De extra isolatie aan de achterzijde van de warmteplaat waarborgt een maximale energie-efficiëntie en een optimale objectgerichte stralingswarmte.

Voor het drogen van grote oppervlaktes kunnen tot drie infrarood warmtepanelen snel en stabiel op elkaar worden gestapeld.

Aangezien de TIH 630 geruisloos werkt, kan hij ook zonder problemen op bewoonde locaties worden ingezet.

Door de speciale poten van de TIH 630 is het kinderlijk eenvoudig de warmtepanelen effectief te positioneren. De panelen zijn zo ontworpen, dat wanneer de poten de muur raken ze automatisch
de optimale verwarmingsafstand en werking hebben. U hoeft dus niet te meten wanneer u ze opstelt.

De TIH 630 kan niet alleen worden bij het drogen van mestelwerk na waterschade, maar is ook geschikt voor het geruisloos verwarmen van binnenruimtes, zonder dat er nare geuren vrijkomen.