Waterafscheider WA 4i MultiQube

Waterafscheider WA 4i MultiQube

De WA 4i beschikt over een geïntegreerd microfiltersysteem met onderhoudsvriendelijk filtervak met magneetsluiting voor het plaatsen van microfilter-cassettes met drievoudig filterelement.
Dit maakt de WA 4i tot een flexibel toepasbare integrale oplossing met alle pre-HEPA-filtertrappen in slechts één apparaat.


Bij de isolatiedroging van oppervlakken tot 40 m² kan vrijwel geen enkel ander model deze afscheider overtreffen, want ondanks de ultracompacte afmetingen is de WA 4i tot de rand toe uitgerust met talrijke praktijkgerichte detailoplossingen, bijvoorbeeld een zeer onderhoudsvriendelijkere constructie,
TTKwic-snelkoppelingen, kabelopnemer, restwaterafvoer en nog veel meer.
De robuuste waterafscheider is optimaal afgestemd op gecombineerd gebruik met Trotec MultiQube-modules en bovendien 100 % combineerbaar met voorgaande modellen.

Volume ca.

17 liter

Aansluitspanning

230 V

Afmetingen (L x B x H)

420 x 440 x 395 mm

Gewicht

11,3 kg

Mobiliteit

Draagbaar, verrijdbaar, stapelbaar

Aantal luchttransportaansluiting

3

Diameter luchttransportaansluiting

38 mm

Filterklasse mikrofilter cassette

F8

Aantal filterelementen mikrofilter cassette

3

Filtermat WA 4i

2 x

Bekijk de folder in "pdf"

klik hier

Bekijk de gebruikershandleiding in "pdf"

klik hier


Doorstroom-regeleenheid DA 4 MultiQube

Doorstroom-regeleenheid DA 4 MultiQube

Bij 80 % van alle leidingwaterschade is er sprake van een niet homogene vochtverdelingen in de vloer: Sterk doorweekte zones grenzen aan minder of in geringe mate doorweekte zones. Bij een conventionele onderdrukdroging van de isolatie, stroomt de voor het drogen gebruikte proceslucht door het werkingsprincipe in hogere mate door de drogere zones, dan door de meer vochtige, waardoor een duidelijk langere droogtijd en ook hogere energiekosten ontstaan.
De speciaal voor de onderdrukdroging ontworpen doorstroom-regeleenheid DA 4 met de speciaal ontwikkelde,  sensorondersteund Efidry-besturing maakt echter een volautomatisch actief aanzuigluchtmanagement tussen de verschillende te drogen zones mogelijk. De cyclustijden en aanzuigintervallen worden door de DA 4 zelfstandig aangepast aan de specifieke materiaalmix en doorwekingsgraad van de isolatiezones en informeert de gebruiker over alle processen op het geïntegreerde statusdisplay

Aansluitspanning

230 V

Afmetingen (L x B x H)

435 x B 435 x H 255 mm

Gewicht

7,2 kg

Mobiliteit

Draagbaar

Luchttransportslangaansluitingen

2 x 3 aansluitingen, ø 38 mm, voor aansluiten van WA 4i

Gegevensopslag

Capaciteit voor 2.000 dagen (USB-stick)

Leveromvang

DA 4 incl. Efidry-vochtsensoren, sensoradapter en USB-Stick.
DA 4 M (modemversie) met extra SIM-kaart*

Benodigde accessoires

Viervoudige verdeler voor aansluiten van sensoradapter

Bekijk de folder in "pdf"

klik hier


HEPA-filer HC MultiQube

HEPA-filer HC MultiQube

Bij onderdruk -isolatiedroging is niet alleen het gebruik van een effectieve filterketen noodzakelijk, bij mineraalvezelstof, schimmels of ter bescherming tegen allergenen "bijvoorbeeld bij allergische personen, in peuterspeelzalen, ziekenhuizen of
verzorgingshuizen" is naast een microfilter klasse F8 ook een filter voor zwevende stoffen klasse H dwingend voorgeschreven:
Onze beste aanbeveling is het HEPA-filter HC MultiQube, want deze onderscheidt zich zowel door een optimale filtercapaciteit, als door een hoge afscheidingsgraad en is als onderdeel van de Trotec-filterketen speciaal ontwikkeld voor het gecombineerd gebruik met waterafscheiders en isolatiedrogers uit het MultiQube-systeem.

Afmetingen (L x B x H)

435 x B 435 x H 255 mm

Gewicht

6,3 kg

Leveromvang

Filterhuis incl. een HEPA-filterelement

Bekijk de folder in "pdf"

klik hier


NR 19 Geluidsdemper

NR 19 Geluidsdemper

Ondanks de best mogelijke geluidsisolatie, veroorzaken zelfs de meest moderne isolatiedrogers door hun werkingsprincipe geluid, dat vaak als storend wordt ervaren.

De universeel toepasbare NR 19 Multi Qube is zeer geschikt voor gecombineerde, gestapelde installaties met MultiQube- isolatiedrogers en biedt maximale demping zonder stuwdruk met geluidsreducties van 14 tot 19 dB !