Trotec meetapparatuur, voor het meten van afstand temperatuur, vocht in lucht en materialen.


Dryfast vertegenwoordigt in de Benelux het Trotec programmaMeetapparatuur-t-serie meetapparatuur. De basis van dit programma is de MultiMeasure serie. Kleine, nauwkeurige en handzame meters voor het meten van temperatuur, oppervlaktetemperatuur, dauwpunt, absolute vochtigheid in materialen tot 4 cm diep. Alles gebaseerd op digitale techniek, in tegenstelling tot de meest gehanteerde analoge techniek. De digitale techniek voorkomt het "verlopen van meetresultaten" waar analoge apparaten gevoelig voor zijn.
Kijk voor meer informatie bij de verschillende meters die we aanbieden.

De MultiMeasure serie meters bestaat uit professionele meters die bij metingen waarbij absolute precisie vereist is de beste keuze zijn


De multifunctionele T3000 meter, voor bijna alle meetwerkzaamheden.


De nieuwe T3000 overtuigd door zijn ongeëvenaarde Meetapparatuur-T3000-Setfunctionaliteit en de verscheidenheid van meetmogelijkheden.

Door de grote verscheidenheid aan meetsondes en de vele meetmogelijkheden door een geavanceerde basis apparaat "T3000"  is het analyseren van luchttoevoer en afvoer, condensatie, gebrek aan koeling voor machines, poreuze pakkingen, klimaatschommelingen, warmte accumulatie, vocht in (bouw)materialen of lekkage locatie in drukvaten.

De T3000 is geschikt voor zowel preventieve metingen als voor het meten en analyseren van een bestaand probleem.
 

Naast de digitale meetapparatuur biedt Dryfast ook een oude vertrouwde meetmethode:

 

De calcium carbide test, voor het meten van vocht in vloeren. DitMeetapparatuur ccm is nog steeds één van de meest betrouwbare methoden om vocht in bouwmaterialen te meten. Zwitserse precisie, van het fabrikaat Radtke.