Micro CA-300 digitale inspectiecamera

meetapparatuur-inspectiesystemen-ca300De micro CA-300 is een compacte, professionele IP65-videoscoop voor het inspecteren van slecht bereikbare diagnoselocatiesmet smalle toegang. Al in de seriematige uitrusting is de micro CA-300 uitgerust met een semiflexibele en 0,9 m lange videoscoopsonde, die optioneel tot 9 m kan wordenverlengd of door een sonde met ultra slanke 6 mm camerakop kan worden vervangen.


De geanodiseerde aluminium camerakop met vier superfelle LED’s levert gedetailleerde inspectieresultaten, die op het heldere 3,5 inch TFT-kleurendisplay worden weergegeven en zowel als foto of video kunnen worden opgenomen en met gesproken commentaar aangevuld.


Het uiterst eenvoudig te hanteren systeem beschikt over een intuïtief te gebruiken, meertalige menunavigatie en biedt u veel innovatieve functies. Bijvoorbeeld viervoudige beelddraaifunctie, 2-voudige digitale zoom en traploze helderheidsregeling voor gedetailleerde en nauwkeurige inspecties.


Naast het interne geheugen is voor het flexibel uitbreiden van de geheugenruimte een SD-insteeksleuf beschikbaar. Als alternatief voor de SD-kaart kan de gegevensoverdracht naar een PC ook snel en eenvoudig via de geïntegreerde USB-interface gebeuren. Niet alleen de betreffende USB-verbindingskabel wordt al seriematig meegeleverd, maar ook handige gereedschappen zoals een zijspiegel-, haak- en magneetopzetstuk waarmee u het toepassingsbereik van uw micro CA-300 optimaal kunt uitbreiden.

 

Sonde afmeting Lengte 0,9 m
Diameter 17 mm
Bescherming Waterdicht tot 0,3 bar

Belichting

4 LED’s
Video-/fotoresolutie 320 x 240 pixels (video)
640 x 480 pixels (foto)
Uitrustingskenmerken

Kleurencamera met 2-voudige zoom,
4 x 90°-beelddraaifunctie,

traploos dimbare LED’s,

video-opname (MPEG-4),
foto-opname (JPEG),

audio-opname

Afmetingen 267 x 105 x 60 mm
Gewicht 2,5 kg

 


SeesSnake-inspectiesystemen


Flexibele sonden voor flexibele toepassingsmogelijkheden.


De combinatie van de zeer flexibele en desondanks stabiele, glasvezelversterkte schuifkabel met maximaal 30 meter bruikbare lengte en ultracompacte camerakop maakt inspecties ook op locaties mogelijk, die voor andere camera’s moeilijk of helemaal niet bereikbaar zijn. Meerdere 90° bochten al
vanaf 30 mm, kunnen de SeeSnake-inspectiesystemen ook over lange afstanden zonder problemen de baas.


De meegeleverde geleidingskogels helpen u niet alleen bij het centreren van de camerakop en het uit de buurt houden van vervuilingen op de pijpbodem, maar maken dankzij hun slimme constructie ook een onbelemmerd passeren van de sondepunt bij veel bochten mogelijk.


Met de SeeSnake-inspectiesystemen kunnen in één oogopslag oorzaken van storingen in pijpleidingnetten of holle ruimten worden gedetecteerd, zonder dat door vuile en arbeidsintensieve
ingrepen hele gebouwinfrastructuren langere tijd buiten bedrijf hoeven te worden gesteld.


De microDrain, microReel of nanoReel zijn door het geringe gewicht, de robuuste schuifkabel-trommel, het netonafhankelijke gebruik en de mogelijkheid voor het onderzoeken van ook kleine pijpdiameters, zeer geschikt voor industrieel onderhoud en toepassingen in de installatiesector en bij huisaansluitingen.


De camerakop met krasvaste saffierkristal lens en in meerdere niveaus regelbare LED’s met hoge capaciteit, is door de montage in een robuuste RVSbehuizing met een transparante, stootbestendige beschermende afdekking zeer geschikt voor de praktijk en levert heldere inspectieresultaten.


Voor het exact lokaliseren en meten van het leidingverloop, hebben de SeeSnake-inspectiecamera’s afhankelijk van het model eveneens een schuifkabelmeterteller en een in de camerakop geïntegreerde lokalisatiezender.

 

MicroDrain:

Sonde afmeting Lengte 10 m (ø 8,3 mm)
90°-bochtgedrag Leidingen ≥ ø 40 mm
Diameter 22 mm
Bescherming Waterdicht tot 8,1 bar

Belichting

3 Luxeon-LED’s
Video-/fotoresolutie 510 x 496 pixels (NTSC)
628 x 586 pixels (PAL)
Uitrustingskenmerken Kleurencamera
Afmetingen 324 x 115 x 483 mm
Gewicht 3,9 kg

 

MicroReel:

Sonde afmeting Lengte 30 m (ø 6,7 mm)
90°-bochtgedrag Leidingen ≥ ø 50 mm
Diameter 25 mm
Bescherming Waterdicht tot 7 bar

Belichting

3 Luxeon-LED’s
Video-/fotoresolutie 510 x 496 pixels (NTSC)
628 x 586 pixels (PAL)
Uitrustingskenmerken        

Kleurencamera, geïntegreerde

512 Hz zender, schuifkabelmeterteller

Afmetingen 324 x 114 x 483 mm
Gewicht 4,7 kg

 

NanoReel:

Sonde afmeting Lengte 25 m (ø 6,3 mm)
90°-bochtgedrag Leidingen ≥ ø 30 mm
Diameter 15,5 mm
Bescherming Waterdicht tot 7 bar

Belichting

6 LED’s
Video-/fotoresolutie 648 x 488 pixels (NTSC)
768 x 576 pixels (PAL)
Uitrustingskenmerken     Kleurencamera, geïntegreerde
512 Hz zender
Afmetingen 337 x 168 x 445 mm
Gewicht 4,1 kg