T3000 MultiMeasure serie basisapparaat

T3000 MultiMeasure serie basisapparaat

De combinatie van een innovatief basis apparaat, uitgebreide meetmodi en een breed scala aan sensoren / elektroden, maken deze "geheel in Duitsland ontwikkeld en gefabriceerde" meter een oplossing, voor bijna alle meetwerkzaamheden waar vloerenleggers, schilders, installateurs en droogspecialisten dagelijks tegen aan lopen.

Of het nou gaat om het nauwkeurig meten van; oppervlakte temperatuur, relatieve-. absolute vochtigheid, dauwpunt, oppervlakkige vochtmetingen, diepe vochtmetingen, luchtdebiet of gasmetingen. Met de T3000 serie bent u altijd optimaal voorbereid.

Nieuwe rastermeetfunctie:
Voor het meten en opsporen van vocht in bouw(materialen), heeft de nieuwe T3000 een tijdbesparende en eenvoudig af te lezen rastermeetfunctie, waardoor het registreren, visualiseren en analyseren van de vochtverdeling eenvoudiger is als ooit tevoren.

De T3000 wordt standaard geleverd met een USB-verbindingskabel, displaybeschermfolie, handleiding, fabriekscertificaat en de standaard versie MultiMeasure Studio analysesoftware, voor het eenvoudig uitlezen van gegevens op uw computer en automatisch updaten van uw T3000 firm- en software.
 

Bedrijfstemperatuur

0°C tot +50 °C

Geheugen

2.160.000 meetwaarden

Afmetingen (L x B x H)

170 x 62 x 34 mm

Optionele energievoorziening

5 V USB

Opgenomen vermogen

400 mW

Gewicht

0,305 kg

Log functie

Ja, 5, 10, 30 of 60 minuten duurmeting

Display

Zeer krasbestendig speciaalglas met touchbediening

Behuizing

robuuste 2- componenten behuizing

Bekijk de folder in 'pdf'

klik hier

Bekijk de handleiding in 'pfd'

klik hier